Samen laten we bomen groeien

  • 22 april 2021

We planten iedere maand bomen per gerealiseerd websiteproject om mee te strijden tegen de klimaatverandering. Onze filosofie is “Samen groeien*”. Daarom willen we letterlijk bijdragen en laten we samen bomen groeien. We weten dat we de klimaatcrisis hier niet mee zullen oplossen, maar onze initiatieven zijn een begin naar een duurzamere wereld. 

Waarom?

Om onze duurzame missie mee te helpen realiseren. Samen met ons moederbedrijf European Service Network (ESN) gaan we een engagement aan als eco-dynamisch bedrijf. Naast het planten van een bos doen we namelijk zo veel als mogelijk verplaatsingen met het openbaar vervoer. Daarnaast ontwikkelingen we het Paddle CMS Platform centraal. Dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld eenmaal servercapaciteit gebruiken om een upgrade uit te voeren op alle websites. We zijn ISO gecertificeerd, we participeren in (Europese) initiatieven zoals de European Week for Waste Reduction (EWWR) en meer.  Meer lezen over onze duurzame initiatieven? Surf naar www.esn.eu/trust-our-quality

Hoe?

We zijn trotse partner van BOS+, een organisatie dat bossen plant in België. Hun missie is meer en betere bossen planten. Bossen capteren CO2, verhogen de biodiversiteit, zorgen voor een betere wateropslag en zijn tastbaar. 

*Meer lezen over onze filosofie? Lees het in de blog via www.paddle.be/blog.

Samen laten we bomen groeien