Ons bedrijf

Het Paddle team bestaat uit 17 teamleden, waaronder project managers, web analisten, grafische designers en content creators maar ook een technisch team met een product owner, Drupal en front-end developers en content migrators. We zijn ontstaan uit de nauwe samenwerking tussen AUSY – het grootste IT consultancy bureau in de Benelux – en European Service Network – een communicatiebureau dat werkt voor grote instellingen, agentschappen en Europese overheidsdepartementen. Bij Paddle komen tech en communicatie samen. Onze experten zijn er om jou te helpen bij elke stap van jouw online communicatie.

our-company-structure
Ausy Belgium

 

AUSY Belgium is een full-service IT bedrijf. Met kantoren in Leuven, Gent en Brussel, bedienen zij het hele land en helpen ze organisaties in de industriële, publieke, financiële en IT & telecom sector.

 

ESN

 

ESN is een hoogstaand communicatiebureau in België. Grote bedrijven, Europese instituten, de Belgische overheid en internationale verenigingen rekenen op ESN als een vertrouwde communicatiepartner.