MOS Vlaanderen

In het kort

  • Vraag: Een afzonderlijke website voor MOS met een sub-website voor de jaarlijkse buitenlesdag campagne

  • Oplossing:  Een voortraject met een analyse van de webpagina’s over MOS in de Departement Omgeving (LNE) website. 

De vraag

Een nieuwe website voor MOS van het Departement Omgeving met een logische en duidelijke structuur opgebouwd uit de informatie van de analyse. 

Onze oplossing

Aangezien er in de Departement Omgeving (LNE) website geen structuur voorzien was voor de MOS-pagina’s zijn we van start gegaan met een analysetraject en card sort sessie met MOS-team en MOS-begeleiders uit de verschillende provincies, om samen tot een goede structuur te komen.

We deden ook een bevraging bij de bezoekers om uit te zoeken waar de informatie die reeds voorhanden was moest uitgebreid of verduidelijkt worden. 

Voor het design hebben we gekozen om te starten vanuit het logo, in de nieuwe website wordt nl. veelvuldig gebruik gemaakt van de schuine lijnen en de groene kleur uit het logo. 

Om het volledige aanbod duidelijk te maken aan de bezoekers werd gekozen voor een geavanceerde zoekfunctie onder het navigatie-item “aan de slag” waarbij er verschillende filters werden toegevoegd. Het resultaat is een duidelijke website met een heldere structuur in het Paddle CMS. 

Contact

Paddle BXL 
Ravensteingalerij 4
B-1000 Brussel

Paddle GNT
Oktrooiplein 1
B-9000 Gent

02 307 79 08

communicatie@paddle.be


Facebook

Twitter

Youtube

LinkedIn