Goed nieuws: het kañooh raamcontract is verlengd

  • 7 augustus 2018

Goed nieuws! Het kañooh raamcontract is met een jaar verlengd! Tot 3 december 2020 kan er besteld worden via het kañooh raamcontract voor websites, hosting en online dienstverlening, zonder aanbesteding.

Paddle won het kañooh raamcontract in 2012, met een looptijd van 7 jaar - tot 3 december 2019 dus. Dankzij de goede samenwerking en het vlotte verloop heeft de Vlaamse Overheid nu beslist om het raamcontract met één jaar te verlengen - tot 3 december 2020.

 

 

Paddle groeit, bestellen via kanooh raamcontract kan tot december 2020

 

 

Wat tot 3 december 2020?

Alle bestellingen die geplaatst worden tot 3 december 2020 blijven verlopen volgens de voorwaarden van het kañooh raamcontract. De bestelling moet volledig uitgevoerd zijn in maart 2022. 

Wat na 3 december 2020?

Wanneer het raamcontract afloopt, blijven we nog steeds het Paddle CMS ondersteunen. Ook de hosting-mogelijkheden en onze online diensten blijven we verder aanbieden. Het enige verschil is dat je dan geen bestellingen meer kan plaatsen via het raamcontract, maar dat contracten rechtstreeks afgesloten zullen worden tussen Paddle en de overheidsdienst, net zoals bij veel van uw huidige leveranciers. Onze bedragen liggen sowieso ver beneden de drempelbedragen voor aanbestedingen.

Wie kan er allemaal van het kañooh raamcontract gebruik maken?

Dit raamcontract gegund door de Vlaamse overheid geldt voor alle diensten, instellingen en rechtspersonen die afhangen van

  • De Vlaamse Gemeenschap
  • Het Vlaams Gewest
  • De Vlaamse Gemeenschapscommissie
  • De federale overheid
  • Andere gewesten en gemeenschappen
  • Lokale en provinciale overheden

Wat kan er allemaal met het raamcontract?

Een website bouwen met het Paddle CMS

Ons Content Management Systeem (CMS) om websites te bouwen wordt al door meer dan 350 websites gebruik en is dus ook voor jou klaar voor gebruik, met meer dan 40 modules. Hierdoor kunnen we samen snel van start. Ons gebruiksvriendelijke CMS vereist geen technische kennis en stelt je eenvoudig in staat om jouw website te onderhouden en uit te breiden. Al meer dan 1800 van jouw collega’s werken met ons CMS.

Er is ook ruimte voor maatwerk en custom development binnen het raamcontract. Wil jij bepaalde functies of applicaties toevoegen die we momenteel nog niet aanbieden? Ook dat kan je bestellen via het kañooh raamcontract.

Onze ondersteunende diensten

Een website bouw je natuurlijk niet vanuit het niets, er komt wel wat bij kijken. Onze experts helpen je graag waar nodig of tijdens het volledige traject: van analyse van je huidige website, het bepalen en testen van de navigatiestructuur, ontwerp en configuratie van je website, webteksten (her)schrijven tot verbetering van toegankelijkheid en SEO, monitoring en optimalisatie.

Hosting-oplossingen

Ben je op zoek naar hosting? Via het kañooh raamcontract heb je toegang tot een Development, Staging en Productie-omgeving waarbij je kan kiezen tussen 3 maandelijks abonnementen op basis van pageviews, webruimte, dataverkeer en database. Paddle hosting is veilig, stabiel en gebruiksvriendelijk.

Meer weten? Contacteer ons!